Salg av din bil

Hvorfor velge oss ved salg av din bil?

Fordelen med å selge bilen til Auto Garantisten er:

Viktig for deg

Vær orientert – Unngå trøbbel!

Med mange år i bilbransjen har vi sett og opplevd mye rart. Derfor har jeg noen tips som kan spare deg for mye hodebry ved salg av bil. For det er like viktig å vite hva man gjør ved salg av bil som ved kjøp. Dette gjelder spesielt hvis du skal kjøpe/ selge i det private markedet, eller du velger å selge bilen din til en av våre mange tvilsomme bilkremmere som dominerer bruktbilmarkedet i dette landet. Penger har dessverre lett for å vekke grådighet og gale ting hos oss mennesker. Det gjør at mange opererer kriminelt. Derfor er det å tjene svarte penger på bilhandel dessverre veldig utbredt i Norge. Det er heller ikke ugrunnet at biloppkjøpere og bilselgere har blitt sett skeivt på opp gjennom årene.

Kjøp og salg utenfor regnskap, eller å trikse med kilometerstand og kronetall, ønsker vi å ta avstand fra. Vi har valgt å holde en rett og ren linje. Vi ønsker ikke med dette å få deg til å tro at vi ikke ønsker tjene penger på det vi jobber med. Arbeideren er jo sin lønn verd. Men jeg har bestemt meg for at alt vi gjør skal kunne tåle dagens lys. Derfor vil du ved salg av bil til Auto Garantisten  alltid oppleve at vi opererer med kontrakt og kvittering som tas med i regnskap, og ordner salgsmelding gjennom Autoreg. Dermed kan jeg og du leve videre med en ren samvittighet etter handelen.

Heftelser på bilen?

Er det heftelser på bilen, plikter bilselger å informere om dette til oss. Vi må da ta kontakt med finansieringsselskapet. Resterende gjeld betales direkte inn på kreditorens konto. Eventuelt restbeløp blir utbetalt til selger av oss.
Huskeliste for deg som skal selge din bil: