• Mandag - fredag 10-15, lørdag 10-15
  • Larvik
  • 47647064

Kjøp av din bil

Vi kjøper bilen din

Vi henter og kjøper bilen din, samt at vi kan ordne med papirer rundt kjøpet. Raskt oppgjør og trygg handel! Ring for ett uforplikted tilbud! Kjøper også bil med feil, mangler, skade og defekter eller ikke EU-godkjent bil.

 

Hvorfor skal du selge bilen din til oss?

Hovedgrunnen er at du blir fritatt for alt av negativt/rettslig ansvar som eventuelt etterkommer bilen. Dersom dette skjer er det vi som bærer ansvaret. Dette gjelder selvfølgelig ikke dersom du ikke har underrettet oss om evnt mangler/feil med bilen som du har kjennskap til.

Du vil bli kvitt bilen på dagen, og motta penger på din konto. Når vi kjøper bilen din er det et par ting som må på plass:

– Det fortelles om feil og mangler. – Vi kjøper bilen din, dvs. at vi skal tjene på dette. – Det skal skrives kontrakt på bilen. – Bilen selges i den form som er beskrevet av deg.

Vi ønsker jo selvfølgelig å hjelpe deg med salget av din bil selv om du synes at vi byr for lite for din bil.  Les om kommisjonssalg da vel!?

Vi er 100% ærlige, og regner med at kundene våre også er det. Oppgjør på dagen, ingen sure miner etterpå.

ønsker du et tilbud på kjøp/salg av deres bil? Forlanges det en pris oppunder markedspris, og gjerne høyere, har vi ikke muligheten til å kjøpe opp bilen, eller svare på henvendelsen. Håper på forståelse for dette. Ta kontakt med oss idag!

 

 

Mvh Auto Garantisten AS

Tlf. 47647064 kl 10:00 – 22:00